partners centraalpuntWij streven naar een zo optimaal mogelijk service en diensten assortiment. Wij gaan dan ook graag samenwerkingen aan met betrouwbare partners. Hierdoor kunnen wij u nog meer kennis en expertise bieden vanuit ons bedrijf.

Onderstaand geven wij u een aantal bedrijven weer, waarmee wij een prominente relatie onderhouden:

New Business ID | NB-ID
Voor planontwikkeling, implementatie en innovatie, werken wij samen met dit vooraanstaande bedrijf. Meermaals hebben zij de juiste oplossing weten te vinden in bedrijfsvoering, opdrachten voor (semi)overheidsinstanties en in de oprichting van bedrijfsvormen.

Service8 
Sinds juni 2017 werken wij met het team van Service8. Service8 is een dienstverlener die zich primair richt op het verbeteren van dienstverlening (“Service improvement”) van ICT beheerorganisaties. De hierbij gehanteerde aanpak past echter ook bij andere dienstverlenende organisaties.Het uitgangspunt is om van mede-werkers mede-dienstverleners te maken.

Centraalpunt | Cpunt.EU
Centraalpunt is een bedrijvengroep met een zeer breed karakter. Het bestaat momenteel uit tientallen aangesloten bedrijven, de zogenaamde Centrales, met de meest uiteenlopende handel en services. Door de onderlinge samenwerking ontstaat er een scala aan mogelijkheden. Ook de korte communicatie lijnen vormen de basis voor een gedegen en optimale uitvoering van uw plannen. Bijna iedere maand worden er nieuwe Centrales opgezet, maar ook werken zij in samenwerking met nb-id aan planontwikkeling, afzet en realisatie, om er voor te blijven zorgen dat er nog meer disciplines tot uw beschikking staan.

The Communication Challenger
De uitdaging om goed te communiceren. Dit is voor een ieder te leren. in ieder beroep, in woord, geschrift of via bijvoorbeeld sociale media. Communicatie vindt plaats binnen en tussen de drie belangrijkste onderwerp categorieën: mens, levende organismen in het algemeen en communicatie-apparaten. Menselijke communicatie is uniek door het uitgebreide gebruik van de taal. De juiste combinatie maken, door gebruik van alle beschikbare middelen in ieder beroep, daarin specialiseren wij. Bepaal uw eigen succes!

Starterscentrale Hoofdkantoor
Bij Starterscentrale kunt u hulp, vrijblijvend advies en uitvoering vinden op het gebied van stagebegeleiding, re-integratievraagstukken en volledig HR Management. Wij werken samen met gerenommeerde bedrijven zoals bijvoorbeeld het UWV, gemeentes en de ‘Centrales’ die landelijk verspreid zijn. Elke vorm van ondersteuning, coaching, begeleiding en opleiding binnen de trajecten van werk zoeken/behouden, re-integreren, en/of het verwezenlijken van een full- of parttime zelfstandig ondernemerschap is vertegenwoordigd binnen dit concept!

De organisatie in Lelystad is onze basis. De samenwerkende partners van Centraalpunt© vinden hun oorsprong, via vele bedrijfstakken en bijbehorende ervaring, reeds 25 jaar geleden. Door de vele partners kunnen wij u een scala aan diensten op het gebied van ICT aanbieden, waaronder ons eigen PC Repair Hoofdkantoor.

WebDesignersWorld
Een eigen website maken, tegen scherpe tarieven? Een partner vinden die discreet met uw gegevens omgaat? Kijk dan eens op www.webdesignersworld.nl . Daar worden betaalbare oplossingen gemaakt die gemakkelijk bedienbaar zijn. Er is geen kennis van moeilijke programma’s nodig en je kunt de website overal beheren. Bovendien, als het goed bevalt, is jouw site gemakkelijk uit te breiden. Ontdek de vele mogelijkheden!

De Administratie Oplossing
Een vast bedrag per maand voor uw gehele administratie. Optimale ondersteuning en een moderne overzichtelijke administratie, welke ervoor zorgt dat u meer winst kunt maken doordat u efficiënter kunt werken. Een georganiseerde administratie, de voorwaarde voor ieder bedrijf! Alle taken rondom het voeren van uw administratie zonder zorgen, goed geregeld. Wat de samenwerkende boekhouders en accountants precies voor u doen dat bepaalt iedere ondernemer zelf tijdens een intake gesprek, en kunnen we aanpassen wanneer u dat wenselijk acht. Wij werken met Reeleezee, waardoor u zowel persoonlijk thuis als op afstand kunt werken en wij u gemakkelijker kunnen helpen. “Less effort, more profit”

ICTcentrale
Onze Pro op het gebied  van open-source en custom development. Inmiddels is Ictcentrale al jaren een stabiele partner op de markt voor ondernemers en particulieren. Na vele jaren te hebben ontwikkeld in diverse platformen, hebben wij een grote voorkeur voor het zogenoemde open source. Dit neemt niet weg dat wij ook maat applicaties voor u kunnen ontwikkelen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen u zoeken naar de juiste oplossing!

En natuurlijk de overige samenwerkende “Centrale” ondernemingen, een enorme verrijking voor ieder team ten aanzien van:

SUPPORT
MARKETING
WERVING
WEBMODERATORS
WEBWINKEL PARTNERS
CARE AND LIFESTYLE
VIRTUELE PANDEN
PC REPAIR VESTIGINGEN

Een groep loyale mensen die met elkaar de schouders willen zetten
onder een goed en betrouwbaar web van diensten.

WIE WIL ZOEKT EEN MOGELIJKHEID
WIE NIET WIL EEN EXCUUS!